streetlight
Motion Sensing
Street Lighting

 
Maksimal Sikkerhet
Minimalt Energiforbruk
Comlight ivaretar sikkerheten med god belysning. Men bare der og når det er nødvendig. Klikk på demoen til høyre og se hvordan.
 
AKTIVITESTYRT VEIBELYSNING:

Spar store mengder energi på gatebelysning. Uten at det går utover sikkerheten

Som det første selskap i verden har norske Comlight utviklet et patentert kontrollsystem som kan sette en effektiv stopper for energisløsingen fra belyste veier og offentlige plasser. Uten at det går utover sikkerheten. Vi har kalt løsningen ”Motion Sensing Street Lighting”, en sensorstyrt belysning som aktiveres automatisk i det øyeblikk det registreres aktivitet i området. Det intelligente kontrollsystemet for veibelysning gjør det mulig å spare store mengder energi som går til veisbelysning!

Forskningsartikkel: Spar over 35% energi ved bruk av adaptiv kontroll system

Forskningsartikkel publisert i Hindawi Publishing Corporation presenterer en energibesparende studie av adaptivt kontrollsystem for veibelysning som viser store energibesparelser. Deres utforming av adaptiv atferd for kontrollenheter festet til lysarmaturer i "smart cities" scenarier viser et resultat av at lysarmaturene dynamisk tilpasser seg nærvær (eller fravær) av hindringer og miljøbelysning i deres nærhet. Resultatet viser en viktig besparelse av over 35% i alle ekperimentene som har en signifikant økononomisk innvirkning og påvirkning på de bærekraftige omgivelsene.

Les artikkelen

 
Presse
Statens Vegvesen sparer store mengder energi med radarstyrte gatelys
Siste nytt
Møt Comlight på REN Temadager Veilys 24-25 april 2018
Ledige Stillinger
Beregn din besparelse*
COMLIGHT:0 kWt/årNOK 0,-
STANDARD:0 kWt/årNOK 0,-
*Regnestykket er basert på en en trafikktetthet på 35 biler pr. time i tidsrommet 20:00 - 23:00 og 5 biler pr. time i tidsrommet 23:00 - 06:00
demo2
INTERAcTIVe DEMO:
Patenter
foto patent
Innvilgede patenter
Comlight er stolte av å se resultater fra en omfattende og mangeårig patentprosess.
logo
Comlight AS - Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum - Tlf: 92 03 37 47                                                               Design/CMS av Leonberg AS

 
Comlight AS
Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum
Tlf: 92 03 37 47