Om oss

Selskapet


Comlight AS ble etablert i 2007. Med kun en god idè om optimal bruk av utendørs belysning startet reisen og de mange utfordringene med å utvikle selskapet og teknologiløsningene. Selskapet har allerede vunnet en rekke innovasjonspriser og høstet stor oppmerksomhet i media. En gjennomarbeidet partnerstrategi har vært forankret i selskapet fra start, både på kundesiden, innen teknologisk utvikling og øvrig kompetansetilførsel.

Etter mange års intensiv forskning og produktutvikling, og store investeringer, er vi stolte over å arbeide i et selskap som har endret status fra å være en innovativ utviklingsaktør, til en kommersiell teknologileverandør på det internasjonale markedet. Vi er ennå små - men vi er unike, og har klare mål om å være først ute med å redefinere bruk av utendørs belysning globalt. Vår unike fordel med å være små er at vi samtidig er fleksible, vi kan snu oss fort i en bransje i stor endring.  Suksess oppnås gjennom å videreføre vår bevisste partnerstrategi, sammen med eksisterende og nye partnere.Patent
Comlights unike løsning er konseptuelt patentert i store deler av verden:
Uk, New Zealand, Irland, Australia, Sør Afrika, Malaysia, Russland, Singapore, Indonesia
Behandling pågår i en rekke andre land.Firmarapport                                                                                                   
Comlight er ratet av Bisnode, Dun & Bradstreet, til beste kredittverdighet!                                          
                                                                                                                                                                          
   

Ledelse/Management

comlight siri
CEO:
Siri B. Damsleth

Siri er utdannet fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i bedriftsutvikling og entreprenørskap. Hun er lidenskapelig opptatt av innovasjon, og har tidligere jobbet med innovasjonsprosesser i andre internasjonale selskaper. I 2012 vant Siri Skøien den prestisjetunge prisen: Årets Gründerkvinne, som deles ut av Nærings- og Handelsdepartementet i Norge.
bilde marianne
Sales & Marketing:
Marianne Øverby Svendsen

Bachelor i internasjonal markedsføring
ved Handelshøyskolen BI.
ole
Product Manager:
Ole Fratzke Eilsø

Styret

  • Erik Rosen:                      Styreleder     
  • Jan-Erik Andersen:          Styremedlem
  • Jan Reimers :                   Styremedlem
  • Tommy Korneliussen:    Styremedlem
  • Lorentz Grimsøen:          Styremedlem      

BærekraftighetComlight er forpliktet til å posisjonere seg strategisk i samsvar med diagrammet for bærekraft.

Profit
Vi vil at våre kunder skal oppnå store økonomiske besparelser gjennom å benytte vår teknologi. Comlight AS har, og skal ha, fokus på en sunn økonomisk drift som kan sikre fremtidig vekst, videre utvikling av selskapet og skape profitt til våre eiere.

People
Comlight teknologien vil gi optimal belysning til alle som ferdes utendørs. Ved å benytte våre løsninger vil trafikksikkerheten ivaretas optimalt, og kriminalitet reduseres gjennom god belysning i de områder hvor det ferdes mennesker. Comlight er et produkt som angår oss alle.
 
 Planet
Comlight er et ”Green Tech” selskap med unik teknologi som påvirker det totale økosystemet i forhold til reduksjon av energiforbruket og reduksjon av CO2 utslipp. Comlight vil også bidra til å ivareta det biologiske mangfoldet ved å redusere lysforurensningen og skape en større og mer naturlig kontrast mellom dagslys og nattemørke.
 
logo
Comlight AS - Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum - Tlf: 92 03 37 47                                                               Design/CMS av Leonberg AS

 
Comlight AS
Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum
Tlf: 92 03 37 47