PUBLISERT: 11.03.2014

Comlight inngår samarbeid

Comlight AS inngår avtale med Elektron AG som eksklusiv distributør av Comlight’s unike løsninger i Sveits.
 
Elektron er den ledende aktøren innen utendørs belysning i Sveits, med en markedsandel på over 50 %. Elektron vil nå gjøre en massiv satsning av Comlight’s løsninger i Sveits.

«Elektron er den rette partneren for Comlight i Sveits. Dette er bekreftet fra mange sluttkunder i dette markedet. Elektron vil gjøre en betydelig markeds-satsning på våre løsninger, de besitter et høyt faglig kompetansenivå og har tett kontakt med sluttkundene.» - sier Siri D. Skøien, CEO i Comlight AS.

«Elektron, som markedsleder i Sveits, skal nå gjøre en betydelig lansering av Comlight’s løsninger i Sveits. Vi mener at dette er utvilsomt den rette teknologien for fremtiden, og vi ser stort potensiale i Comlight’s løsninger. Samarbeidet med Comlight er et svært viktig steg i vår videre strategi, i en bransje i stor endring hvor alt utendørsbelysning vil bli mer og mer intelligent.» - Enrico Baumann, CEO i Elektron AG.

For Comlight, er dette samarbeidet et viktig ledd i vår internasjonale satsning.
comlight and elektron ag
logo
Comlight AS - Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum - Tlf: 92 03 37 47                                                               Design/CMS av Leonberg AS

 
Comlight AS
Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum
Tlf: 92 03 37 47