PUBLISERT: 05.02.2016

Suksessfull deltagelse av Comlight i Danmark

Comlight på gate- og veibelysningskonferanse med suksessfull markedsintroduksjon.
Den årlige konferansen i Danmark for gate- og veibelysning var en god miks av produsenter, installatører og kunder av gate- og veilysinstallasjoner for året 2015. Comlight var til stedet for å lære mer om det danske markedet og til å introdusere Comlights løsning. Den danske bransjen innen veibelysning sammen med andre land står ovenfor en stor utskiftning i teknologien for kontroll og belysning da eksisterende anlegg idag er utdatert og trenger erstatning innen noen års tid. LED-lys og nye kontroll systemer gir mange nye muligheter for kontroll og lavere strømforbruk. Comlights kontrollsystem for aktvitetsstyrt veibelysning fikk gode tilbakemeldinger og høstet stor interesse, da det ikke fantes andre produkter, løsninger eller systemer som kunne vise samme type kontroll og besparelser.

Ved å gjøre dette første steget inn i det danske markedet er Comlight positiv til framtidige samarbeid i Danmark i årene fremover.

 
messe danmark
logo
Comlight AS - Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum - Tlf: 92 03 37 47                                                               Design/CMS av Leonberg AS

 
Comlight AS
Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum
Tlf: 92 03 37 47