ZHAGA D4I

Zhaga-D4i er et felles sertifiseringsprogram fra DALI Alliance og Zhaga Consortium, som indikerer plug-and-play-interoperabilitet mellom sensorer, kommunikasjonsnoder og armaturer. Zhaga-D4i-økosystemet muliggjør smarte, fremtidssikre LED-armaturer med IoT-tilkobling. På DALI Awards 2021 vant Comlight kategorien "Beste bruk av Zhaga D4i".

 

Comlight Eagle Eye Zhaga er et plug-and-play-kontrollsystem for bevegelsessensor. Den fungerer enten som en uavhengig lampekontroller. Den kan også fungere som en DALI 303 tilstedeværelsessensor sammen med en controllernode.

 

Systemet bruker 24 GHz Doppler-radar for å oppdage bevegelser. Avhengig av sensorens fokusvinkel, kan forskjellige områder av veien overvåkes. Radiokommunikasjon mellom enhetene sørger for å lyse opp veien fremover.

 

Installasjonen av sensoren tar bare et minutt. Etter installasjon blir systemet kommisjonert i samarbeid med kunde. Kunden kan justere parametere etter behov og lese ut statistikk og enkeltsensorer eller for installasjonen som helhet.

 

Comlight Eagle Eye Zhaga kommer i både standardversjon og gatewayversjon.

 

 

Comlight Eagle Eye Zhaga leveres i standard- og gateway-versjon. Installasjonen tar ett minutt.

Kontakt oss