Miljøprosjekt i Australia

Comlight's partner i Australia, Sylvania SchréderSchreder, deltar i et "skilpaddevennlig" belysningsprosjekt for gangstien langs Bargara-stranden. Belysningen er en del av prosjektet «Reducing Urban Glow» in Bundaberg og er designet for å være trygt for fotgjengere, samt å ha skilpaddevennlig funksjoner, for eksempel:

 

  • Lavfarget temperaturbelysning (gul / gult utseende) for å redusere mengden lys i det blå spekteret. Skilpadder er spesielt følsomme for den blå enden av spekteret.
  • Innfelte lysarmaturer med lameller for å kontrollere lysretningen og minimere lysutslippet mot havet.
  • Smart teknologi som gjør det mulig å dempe lys ned til 20% når belysning ikke er nødvendig, og en gradvis heving av lysene til 100% når fotgjengere oppdages.

 

Dette prosjektet utfyller andre initiativer for å redusere den urbane lysgløden i Bargara, inkludert et bytteprogram for gatelys og smart gatebelysning langs Esplanade og Bauer Street. Den nye stiens skilpaddevennlige belysning vil bli installert langs gangveien Bargara, avgrenset av Schuhkraft Drive i nord (like sør for Nielson Park) - og krysset mellom Esplanade og Burkitt Street i sør.

 

Sjekk ut Turtle Hour 2020:

Kontakt oss